torstai 19. tammikuuta 2012

Päivä6 | Melbourne


Päivän retkikohde, Philips Island, joka 130km Melbournesta alaviistoon.

Vapaapäivä, rantapäivä, cruisingpäivä, citypäivä. Illalla soveimme, että cruising ryhmä lähtee aamu yhdeksältä liikkeelle ja lähteekin. Osanottajia on vain suhteellisen vähän. Kaksi pyörää itseni lisäksi kuitenkin. Pekka ja Maarit sekä Rauno ja Eeva lähtevät. Suunnaksi otamme Philips Islandin, joka eräänlainen puuhasaari 130km Melbournesta. Philips Island on siitäkin mielenkiintoinen, että se kulkee erittäinkin vahvan luontoleiman alla, mutta sieltä löytyy myös ratamoottoripyöräilyn Melbournen Grand Prix -rata.

 Philips Islandin Grand Prix voittajia yllä ja alla... :) ... niin Rauno ja Eeva kuin Pekka ja Maarit voittivat ratapäiväajot joita ei ollut.

Puolen tunnin ajamisen kuluttua olen onnellinen, että en lähtenyt polvihousuissa. Edellisen illan helle on muuttunut suomalaiseksi epävakaiseksi kesäaamuksi. Mutta kelistä riippumatta itse Philips Island on monipuolinen. Oma ohjelmamme sisältää Grand Prix -radan, Koalapuiston ja Cowesin. Viimeinen on Philips Islandin 'pääkaupunki'.

 Harvahampainen eykalyptyksen lehdillä elävä pussikarhu, eli koala. Luonnossakin niitä on, mutta siellä äärimäisen vaikea tavata. Tämä kaveri Philips Islandin koala-puistossa, jossa sillä on vähintäänkin kelvolliset oltavat.


Ilta menee macin kanssa. Tosin sitä ennen käyn säikyttämässä siimoja kuntosalilla ja säikähtäväthän nuo. Itse Melbourne jää seuraavaan kertaan. Aina hyvä jättää jotakin seuraavaan kertaan, varsinkin kun tuo seuraava kerta jo tiedossa.

Australialainen käsitys ekoautosta... V8 ruohoa kasvava Holden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti