maanantai 23. tammikuuta 2012

Päivä 11 | Adelaide


Matkalla Sushille Adelaidessa... ja Jukka edellä kaahaa. Koitan pysyä perässä ja olla pelkäämättä poliisia, jolla tiellä liikkujia pelotellaan hyvinkin tehokkaasti koko maassa.

Tänään heräsimme siihen tietoon mitä Suomi tiesi mennessään nukkumaan. Että Sauli ja Pekka toisella kierroksella. Pekka sai ryhmältämme ainakin 4 ennakkoääntä. Montako Sale, en tiedä tarkalleen mutta epäilemättä vähintään yhtä monta. Ja yes, mukava että vähän erilaista kaikua maailmalle kuin kunnallisvaalien jälkeen… ja vaikka hetero olenkin niin voisi se olla aika kova juttu, jos meillä olisi poikapari maan johdossa… kovempi juttu kuin äkkipäätä luulisikaan… :]

 Jos sinulla vanha kupla tai toyota etkä keksi sille mitään käyttöä, niin istuta sen sisään vaikka puu! Näin ainakin Adelaidessa. Jos pihallasi pronssisika niin sille voi syöttää ylimääräiset pronssit.

Mutta yes, suomen sisäpolitiikasta riippumatta tänään pyykkipäivä, meilipäivä, sushipäivä ja rentopäivä… eli vapaapäivä Adelaidessa. Itse kukin hiihtelee tahoillansa. Jukan kanssa hurautamme pariin kertaan keskustaan. Ensin lounas sushille ja sitten päivällisushille… jälkimmäinen paikka oli Sushi Train aivan ytimessä. Jos pidät sushista ja kuljet kulmilla, et tule pettymään. Ja itse kaupunkikin on mukava isoksi kaupungiksi. Ei sinänsä mitään ihmeellistä, mutta rento paikka ja hyvä fiilis. Rantakin on ratikan kantamalla jos siltä tuntuu.

1 kommentti:

  1. Jos olette Port Augustassa yötä, ajakaa Pimbaan aamupalalle. Baari löytyy, kosk muita kylässä ei ole. Muhkeat purilaiset eikä vilskeestä tietoakaan. Ja Voomeran ohjukset ja koko lailla aavemainen kaupunki ovat siinä muutaman kilsan päässä.

    VastaaPoista